$ 0,000

Dernek Başkanı

Vail SALMANALİ
Vicdan Topluluğu, Yönetim Kurulu Başkanı Vail SALMANALİ
Filistin kökenli bir Türk mühendis olan Vail SALMANALİ, Yüksek Lisansını da yine mühendislik alanında tamamladı.
Vail SALMANALİ halen Vicdan Derneği'nin yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir.

Başkanın Mesajı

Yüce Allah’ın bereketi Rahmeti, ve O’nun Resulü, Alemlerin Efendisi Hz. Muhammed Mustafa’nın Selamı tüm inananların üzerine olsun.
Bugün, İslam Coğrafyasının her bölgesinde çatışma, savaş, kan ve gözyaşı var. Ve o beldelerde yaşanan Müslümanlarınsa diğer kardeşlerinden yardım beklentileri var.
Ve bizler bu bilinçteki Müslümanlar olarak, o beldelerde bir çok sıkıntıyı göğüsleyerek inançlarını yaşayan Müslümanlara yardım etmek için bir çok imkanı sunan, çeşitli yardım faaliyetlerini hem devlet eliyle hem de sivil toplum kuruluşları aracılığı ile yapan Türkiye’de yaşıyor olmamız yüce Mevlamızın bir rahmetidir.
Filistin ve çeşitli diasporalarda yaşanan Filistinli Müslümanlara yardım etmeyi kendilerine bir görev addeden bir grup hayırseverle birlikte Vicdan Yardım ve Kalkınma Derneği kuruldu.
Derneğiniz – Vicdan Derneği – öncelikle Filistin, Suriye, Yemen ve Sudan gibi savaştan, işgal ve krizlerden etkilenen ülkelerdeki kardeşlerimizin ve ailelerin ekonomik ve yaşam yükünü, sürdürülebilirlik ve sürekliliği olan projeleri ve yardım kampanyalarını finanse ederek ve uygulayarak azaltmayı hedefliyor.
Bu nedenle, bizi okuyan veya duyan herkesin, mevcut ekonomik ve yaşam seviyesinden daha iyi bir düzeye ulaşmak için insanlarımıza ve kardeşlerimize ulaşmaya yardım etmemize yardım edebileceğini umuyoruz. Kardeşinin yardımında köle kadar köle
Allah’tan hepimize yardım etmesini diliyoruz.
Allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun
Vail SALMANALİ
Dernek Başkanı

WhatsApp Bize ulaşın / Contact us
How would like to contact us?